Skip to main content

Welkom in vakantiehuis Casa Camino  • Gistelsesteenweg 496
    8200 Sint-Andries (Brugge)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 0032 (0) 478 95 94 11


Ons vakantiehuis Casa Camino ligt in Sint-Andries Brugge, Gistelsesteenweg 496, op precies 2 km van de Smedenpoort, één van de overgebleven Middeleeuwse poorten die toegang verleent tot het historische Brugge, Werelderfgoedstad.

Casa Camino vormt een praktische uitvalsbasis om het wondermooie Brugge te ontdekken of zelfs het hinterland te voet of per fiets te verkennen.  De woning is via autostrade en expresweg heel vlot en gemakkelijk te bereiken en beschikt over parkeergelegenheid. Na afspraak kunnen huurders eventueel aan het station en aan de luchthaven van Oostende afgehaald worden. We beschikken ook over een veilige fietsenstalling en hebben enkele fietsen ter beschikking.

Casa Camino beschikt over drie kamers voor 8 personen. De vakantiewoning is volledig uitgerust met eigen keuken, badkamer, toilet, living en terras met BBQ.  Er is Wifi in het ganse huis. Tevens kan je ook genieten van de sauna.

In de onmiddellijke omgeving liggen tal van diensten die je vakantie nog heerlijker zullen maken (bakker, slager, grootwarenhuis, cafés, restaurants, frituren, apotheek, dokters, optiekzaak, fietsenzaak,….). Casa Camino ligt bijna in de schaduw van het Jan Breydelstadion en heel  dicht bij de “Koude Keuken”, een bos- en natuurrijke omgeving met sportcomplex, een oase van rust waar het heerlijk wandelen is en kinderen ongeremd kunnen spelen.

 De vakantiewoning kan afgehuurd worden vanaf 2 nachten. Voor langere periodes bieden we speciale prijzen aan. We leggen ter plekke ook heel wat toeristische informatie ter beschikking en informeren de bezoeker graag over de vele culturele en sportieve evenementen die Brugge het hele jaar door aanbiedt.

Op aanvraag kunnen we de bezoeker zelfs begeleiden tijdens een wandeling doorheen het historisch Brugge of tijdens een bezoek aan het Jan Breydel stadion.

We spreken Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Portugees en verwelkomen iedereen bijzonder graag in ons vakantiehuis, waar we jullie alvast een fantastisch verblijf en een leuke “Camino” toewensen.

Je gastvrouw Martine